Redirect 301 /directory/sub-directory/ http://edalatkhahiran.com/lives.php?s=%D9%81%DB%8C%D8%B4+%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C/directory/new-sub-directory/
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ساتا کارت فیش حقوقی نیروهای مسلح

بلومبرگ: دولت ترامپ تحریم کل نظام مالی ایران را در دست بررسی دار

یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت آمریکا در حال انجام بررسی‌های لازم برای تحریم کل نظام مالی ایران است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری بلومبرگ شامگاه دوشنبه به وقت تهران به نقل از 3 منبع آگاه در کاخ سفید گزارش داد که دولت ترامپ تحریم کل نظام مالی و بانکی ایران را در دست بررسی دارد.

جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس گزارش بلومبرگ دولت ترامپ قصد دارد دسترسی تعداد اندکی از بانک‌های ایرانی که همچنان به سوئیفت دسترسی دارند را مسدود و از این طریق ارتباط نظام مالی ایران با سایر کشورها را به کلی قطع کند.

منابع آگاه در کاخ سفید که خواستند نامشان فاش نشود، در گفتگو با بلومبرگ اعلام کرده‌اند که دولت ترامپ دو هدف عمده را از تحریم‌ کل نظام مالی ایران دنبال می‌کند؛ یکی بستن راه‌های دور زدن تحریم‌ها از سوی ایران و دیگری جلوگیری از تحقق وعده جو بایدن مبنی بر بازگشت به برجام در صورت پیروزی در انتخابات.

به گفته این منابع آگاه، طرح تحریم کل نظام مالی ایران هنوز در دست بررسی است و برای تأیید نهایی به رئیس‌جمهور آمریکا ارائه نشده است.

دولت ترامپ از زمان خروجش از برجام در اردیبهشت‌ماه سال 97 تحریم‌های مختلفی را علیه ایران وضع کرده است تا به‌زعم خود ایران را پای میز مذاکره بیاورد.

اگرچه تحریم‌های آمریکا مشکلاتی را برای اقتصاد ایران به وجود آورده است، اما بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول در گزارش‌های اخیر خود از تخلیه شدن اثر این تحریم‌ها سخن گفته‌اند.

صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود از چشم‌انداز اقتصاد جهانی، پیش‌بینی کرده است که ایران در سال جاری میلادی همانند اکثریت قریب به اتفاق کشورهای جهان (اعم از درحال‌توسعه، نوظهور یا توسعه‌یافته) در سال جاری میلادی تحت تأثیر بحران جهانی کرونا رشد اقتصادی منفی را تجربه خواهد کرد، اما نرخ رشد اقتصادی ایران برای سال آینده میلادی 3.1 درصد پیش‌بینی شده است.

چندی پیش شبکه آمریکایی بلومبرگ نیز در گزارشی تأکید کرده بود که سیاست تحریم علیه ایران به آخر خط رسیده است و آمریکا گزینه‌های زیادی برای اعمال تحریم‌های بیشتر در اختیار ندارد.

مقامات جمهوری اسلامی ایران حتی در روزهای اوج تحریم‌ها نیز بارها تأکید کردند که ایران هرگز مذاکره تحت فشار با دولتی را که به پیمان‌های قبلی خود پایبند نبوده است نخواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید

اسماعیلی: 15 درصد مردم تحریمها را عامل مشکلات اقتصادی میدانند/ ا

استاد دانشگاه تهران معتقد است اگر ترکیبی از گفتمان عدالت و کارآمدی یا ترکیبی از ضدفساد بودن و اقتدار، به عرصه انتخابات 1400 بیاید، شانس بالایی برای موفقیت در انتخابات دارد.

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- مونا رحیم‌بصیری: در شرایطی که کمتر از یک سال به انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 زمان باقی مانده، انتظار این است که جریان‌ها و گروه‌های سیاسی رفته رفته فعالیت های انتخاباتی خود را کلید بزنند و ایده‌ها و راهبردهای خود برای مقابله با چالش‌های کشور در صورت پیروزی در انتخابات را تشریح کنند.

از سوی دیگر، شرایط ویژه کرونایی در کنار چالش‌های اقتصادی دست به دست هم داده تا گروه های سیاسی در این فاصله‌ی زمانی مانده به انتخابات، شور و اشتیاق دوره‌های قبلی انتخابات ریاست جمهوری را حداقل در ظاهر نداشته باشند.

خبرگزاری تسنیم در سلسله مصاحبه هایی با چهره های سیاسی از هر دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا در پی آن است که نقطه نظرات آنها درباره چالش‌های روز کشور و گزینه‌های مطرح برای کاندیداتوری در انتخابات 1400 را مورد بررسی قرار دهد.

محمدمهدی اسماعیلی مدیر گروه جامعه شناسی سیاسی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران و معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی است که در حوزه تاریخ معاصر و مسائل سیاست داخلی ایران صاحب‌نظر است. وی راه افزایش مشارکت در انتخابات سال آینده را روی کارآمدن کاندیداهایی می‌داند که برنامه داشته باشند و چهره‌ای کارآمد از خود به نمایش بگذارند.